Καλώς Ήλθατε στο Βιβλιοπάζαρο - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ.

 Ο εκδότικός οίκος Παπαμάρκου ιδρύθηκε το 1990 στην Αθήνα και ασχολήθηκε με εκδόσεις γενικού ενδιαφέροντος. Στο βιβλιοπωλείο μας όλα αυτά τα χρόνια συγκεντρώσαμε, με πολύ αγάπη και μεράκι, ένα θησαυρό από σπάνιες εκδόσεις αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες για να τις προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

 Το βιβλιοπάζαρο και οι εκδόσεις Παπαμάρκου κλέινουν 23 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο του βιβλίου! Μέ την αγάπη και το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και των βιβλιοφίλων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά,  θα συνεχίσουμε την πορεία αυτή ,όπως πάντα , με συνέπεια και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις σας , με οδηγό πάντα το μεράκι μας για το βιβλίο.

 Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε σπάνιες και εξαντλημένες εκδόσεις, καθώς επίσης και όλες τις καινούριες κυκλοφορίες σε πολύ ανταγωνιστικές  τιμές !

 
 Σε περίπτωση που δε βρήκατε αυτό που ψάχνετε, αναλαμβάνουμε να βρούμε και  να σας προμηθεύσουμε βιβλία όλων των εκδοτικών οίκων στις καλύτερες τιμές. Συνεργαζόμαστε με βιβλιοθήκες, δήμους, κοινωφελή ιδρύματα, βιβλιοθήκες σχολείων, συλλόγους και εκθέσεις βιβλίων. 
 
 Δυνατότητα αποστολής των βιβλίων, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.
 

 

 

 

 

Copyright © 2013 Vivliopazaro. All Rights Reserved. Designed & Hosted by
mrit.gr